Ljestvica ozbiljnosti:  
  (38/100)

Ukloni Malware Protection Live (Jednostavan vodič za uklanjanje) - ažurirano ruj 2017

od Lucia Danes - - | Tip: Sustavski alati

Malware Protection Live opis

Malware Protection Live

Malware Protection Live tvrdi da je vjerodostojan softver koji može popraviti sve Vaše računalne probleme i zaštititi ga od zlonamjernih računalnih prijetnji. U stvarnosti, to je zlonamjeran i opasan parazit, koji je poznat kao potencijalno nepoželjan program.

Iako se pokušava pretvarati da je sigurnosan računalni alat, nije ništa drugo nego program kojeg ne biste trebali instalirati na svoj sustav. Ovaj nevaljani anti-virusni program može biti instaliran zajedno s drugim nevjerodostojnim besplatnim aplikacijama.

Uobičajeno započinje svoje neizvjesne aktivnosti idući puta kad korisnik pokrene inficirano računalo. Pokreće svoje procese u Windows Startup i pretvara se da skenira Vaše računalo za računalne prijetnje i parazite. U stvarnosti, uopće ne skenira Vaš sustav; kako god, nakon što “završi” lažno skeniranje, šalje razne pop-up poruke, koje tvrde da je otkrio nekoliko računalnih infekcija i da ih se smjesta mora ukloniti.

NE biste trebali vjerovati ničemu što ova prividna aplikacija tvrdi o sigurnosnom statusu Vašeg računala. Ovo NIJE alat za računalnu sigurnost. Kako god, ovaj program pokušava ostaviti utisak da je računalo inficirano malwareom, te Vam neprekidno nudi da kupite punu verziju Malware Protection Live kako biste popravili računalne probleme.

Nema sumnje da je Malware Protection Live potpuno beskorisan program koji ne može popraviti nikakve probleme na Vašem računalu jer je sam po sebi problem, koji može izložiti Vaše računalo raznim prijetnjama. Preporučamo da bez oklijevanja popravite svoje računalo. To možete učiniti pomoću anti-malware softvera poput Reimage.

Malware Protection Live

Kako Malware Protection Live može ući u moje računalo?

U trenutku pisanja, Malware Protection Live tek počinje svoju distribuciju na Internetu. Zbog toga ne postoji puno korisnika koji su nasamareni u njegovu instalaciju na svoja računala. Kako god, već je poznato da se Vuze i Trillian koriste kako bi ga širili okolo. Ove besplatne aplikacije nisu zlonamjerne. Kako god, mogu biti dodane u kategoriju 'potencijalno nepoželjnih programa' zbog svojih upitnih pokušaja da nasamare korisnike u širenje sumnjivih alata poput ovog.

U stvari, adware, nametnici preglednika, te slični potencijalno nepoželjni programi također mogu biti instalirani pomoću ovog i ostalih besplatnih programa, stoga biste trebali biti vrlo pažljivi kad ih instalirate na svoje računalo. Glavna stvar koju morate zapamtiti jest da morate odabrati Naprednu ili Prilagođenu instalaciju besplatnih programa.

Osim toga, nakon što to učinite ćete pronaći sve sumnjive kućice koje tvrde da želite instalirati dodatne komponente na svoje računalo. Bez obzira na to koliko su lijepo prezentirane, teško mogu dostaviti ono što obećuju. Zato preporučamo da ih se klonite. Ukoliko trebate program da zaštitite svoje računalo, istražite i preuzmite ono što stvarno trebate. Osim toga, klonite se pripojenih softvera jer Vas mogu dovesti do raznih problema.

Ukoliko Vam je ova nevaljala aplikacija već počela slati svoje pop-up poruke, eliminirajte je sa svog sustava bez oklijevanja.

Kako ukloniti Malware Protection Live virus?

Ukoliko su Vas Malware Protection live skenovi i upozorenja već počeli uznemiravati, trebali biste ga ukloniti. To možete učiniti pomoću vodiča koji je dan ispod ili pomoću ovih programa: Reimage.

Manual Malware Protection Live vodič za uklanjanje:

  1. Kliknite Start → Upravljačka Ploča → Programi i značajke (ukoliko koristite Windows XP, kliknite na Dodaj/Ukloni programe).
  2. Ukoliko koristite Windows 10 / Windows 8, tada kliknite na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Meni za brzi pristup pojavi, odaberite Upravljačku Ploču i tada Ukloni program.
  3. Ovdje potražite Malware Protection Live ili neki drugi nedavno instaliran sumnjiv program.
  4. Uklonite ih i tada kliknite U redu kako biste spremili promjene.
Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Preporučujemo Reimage da biste uklonili štetu izazvanu virusom. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.

O autoru

Lucia Danes
Lucia Danes - Istraživač virusa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Lucia Danes
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-malware-protection-live.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima