Što je to HPNotify.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

od Jake Doevan - -

Čemu služi HPNotify.exe proces?

HPNotify.exe je računalni parazit, koji je većinom povezan s raznim nametnicima preglednika. Ova datoteka, koja je također poznata kao SearchProtect virus, se uobičajeno širi s njima. Ovaj proces se također može zvati SupHPNot.exe. Ovaj program se automatski pokreće kod svakog pokretanja računala, i njegova svrha je da Vam ne dopušta uklanjanje nametnika preglednika s računala.

HPNotify.exe se može širiti s raznim nametnicima preglednika, primjerice, MyStartSearch.com, WebsSearches.com, Omiga-Plus.com, Delta-Homes.com, Search.myway.com (kliknite na poveznice kako biste saznali više informacija o ovim aplikacijama), te s raznim zlonamjernim spyware programima. Imajte na umu da je svrha HPNotify.exe procesa osigurati da ne uklonite ove nametnike preglednika ili promjenite postavke koje su oni primjenili. Na primjer, ukoliko Vaše računalo inficira nametnik preglednika, uobičajeno mijenja Vašu početnu stranicu s određenom web stranicom. Recimo da ne želite imati tu web stranicu kao početnu stranicu i promjenite je na neku drugu. Idući puta kada pokrenete računalo, web stranice koje su srodne s nametnikom preglednika će ponovo biti postavljene kao početna stranica. Zašto? To je upravo ono što HPNotify.exe proces radi.

Kako izbjeći instalaciju HPNotify.exe?

Kao što smo već spomenuli, HPNotify.exe aplikacija se širi zajedno s nametnicima preglednika. Nametnici preglednika se uobičajeno šire preko tehnike pripajanja, stoga, kako biste izbjegli njihovu instalaciju, morate pomno pratiti instalacijski proces svaki puta kada instalirate novi softver na svoje računalo. Nažalost, nikad ne možete znati da li besplatan softver kojeg pokušavate instalirati sa sobom nosi dodatne aplikacije (na primjer, nametnike preglednika, reklamne infekcije, ili drugo). Kako biste to saznali, uvijek biste trebali odabrati Naprednu ili Prilagođenu postavku instalacije i tada odznačiti sve prijedloge da instalirate softvere trećih strana.

Kako ukloniti ovog računalnog parazita?

Ne preporučamo da sami pokušate locirati ovaj proces – može se sakrivati u raznim mjestima na računalu. Kako biste ukloniti ovaj virus na pravilan način, trebali biste koristiti alat za automatsko uklanjanje. Preporučamo korištenje Reimage anti-malware softvera. Ovo je snažan softver čija je svrha skenirati računalo za prijetnje i u potpunosti ih ukloniti.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.

O autoru

Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/file-hpnotify-exe.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Datoteke
Softver
Usporedi