Driver Support. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Gabriel E. Hall - - | Tip: Sustavski alati
12

Driver Support je lažan program, koji prijavljuje o sumnjivim problemima računala (greške drivera) i tada pita da platite za njihov popravak. Dodatno, ponekad se čini da sveukupan proces uklanjanja ovog programa nikad neće biti uspješan jer odbija otići sustav nakon što ga uklonite iz Dodaj/ukloni programe. Stoga, bez obzira što je promoviran kao koristan alat, koji može biti korišten za otkrivanje nepostojalih, nevaljalih i krivih drivera, i poboljšanje rada računala na ovaj način, trebali biste razmisliti dva puta prije nego što ga instalirate na sustav. Ukoliko ste primjetili da je Driver Support virus infiltrirao Vaše računalo, trebali biste ga skenirati pouzdanim anti-spyware programom i ukloniti svaki unos koji pripada ovom potencijalno nepoželjnom programu. Ostavljanje njega na sustavu može uzrokovati usporavanja sustava, neprekidne poruke upozorenja i slične neugodnosti.

The picture of Driver Support software

Kako se Driver Support može pojaviti na mom računalu?

Driver Support lako može biti instaliran s raznih stranica za preuzimanje. Kako god, uvijek biste trebali obraćati pozornost na ocjene programa i recenzije jer Vam mogu pomoći shvatiti koji su pouzdani, a koji nisu. Također Vas moramo upozoriti da takvi programi mogu biti instalirani na sustav nakon preuzimanja besplatnih programa od nepoznatih kreatora. Kako biste to izbjegli, trebali biste odabrati Posebnu ili Naprednu metodu instalacije i odznačiti sve kućice koje tvrde da se slažete s instalacijom Driver Support na sustav. Čim uđe u sustav, počinje uzrokovati skeniranja sustava i prijavljuje o nevaljalim driverima i sličnim problemima. Ponekad se čini da ovaj program pokušava napraviti svoju licencu jer prijavljuje o ovim problemima svaki puta kada ga pokrenete. Prije nego što ga kupite, trebali biste provjeriti sustav alternativnom sigurnosnom aplikacijom. Možemo unaprijed reći da će otkriti Driver Support kao potencijalno nepoželjan program ili scareware.

Kako ukloniti Driver Support?

Ukoliko ste nasamareni u instalaciju Driver Support virusa na svoje računalo, trebali biste ga ukloniti i nikad ne razmišljati o tome da kupite njegovu licenciranu verziju. Kako biste se riješili ovog programa za dobro, preporučamo korištenje ovih koraka:

  • Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).
  • Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada seQuick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program.
  • Ovdje, potražite Driver Support ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
  • Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Driver Support slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage se preporučuje za deinstalaciju Driver Support. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
Mediji spominju Reimage

O autoru

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Više informacija o autoru

Izvor: http://www.2-spyware.com/remove-driver-support.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima