Trebam li ukloniti DeltaTB.exe?

Jeste li u zadnje vrijeme primjetili DeltaTB.exe pokrenut u Vašem upravitelju zadataka? Ako jeste, također biste trebali provjeriti svoje preglednike (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari i druge) jer može biti da da su promijenili Vašu početnu stranicu i/ili zadanu tražilicu na delta-homes.com. Molimo Vas, NEMOJTE je ignorirati jer je ovo vrlo sumnjiv program koji pripada kategoriji ‘otimača preglednika’. Lako može uzrokovati aktivnosti poput praćenja Vaših sesija pretraživanja, uzrokovanja preusmjerenja na svoje pripojene web stranice, prikazivanje promijenjenih rezultata pretraga koji su prepuni raznim pop-up reklamama i tako dalje. Nakon što kliknete na Delta Homes reklame, možete završiti s infiltracijom drugog sumnjivog programa. 

U većini slučajeva, DeltaTB.exe i srodne komponente se šire pomoću pripajanja. Ova tehnika distribucije se aktivno koristi za širenje reklamnih virusa, otimača preglednika i drugih potencijalno nepoželjnih programa jer se još uvijek smatra legitimnom. Kako god, postoje stotine korisnika računala koji su već nasamareni na ovu tehniku. Nakon što je instalirana, DeltaTB.exe se pohranjuje u ‘C:\Program Files\delta\delta’ mapi. Molimo Vas, potražite je na svom računalu ukoliko se njena izvršna datoteka pojavila na Vašem računalu. Naravno, trebali biste zaustaviti ovu izvršnu datoteku i ukloniti srodne programe jer, kao što smo Vas već upozorili, postoji mnogo sumnjivih aktivnosti koje su uzrokovane njime.

Kada biste provjerili DeltaTB.exe pomoću svog anti-spyware programa, primjetili biste imena poput: W32.Clodd0c.Trojan.435a, Adware.Toolbar.146, Win32/Toolbar.Babylon.A, Win32.Troj.Agent.a.(kcloud), PUP.Optional.Delta.A, Babylon (fs). Možete popraviti svoje računalo i riješiti se opasnih datoteka pomoću ovih programa: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Virusi.hr pretraživački centar prikuplja i provjerava sve informacije vezane za DeltaTB.exe. Pitamo se, ‘Može li ova datoteka biti zlonamjerna?’, ‘Da li je ime datoteke korišteno od strane Malwrare-a?’ i slično. Status datoteke je samo naše mišljenje, proizvedeno iz naših pretraga. Status PRIJETEĆE DATOTEKE znači da datoteka predstavlja prijetnu Vašem sustavu. Iskoristite savjet ispod:
savjet:
Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja.
Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
preko 40.000.000 preuzimanja!
SpyHunter je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.

ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaSoftver
Datoteke
Lajkaj nas na Facebook-u