Što je to deltasrv.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

od Ugnius Kiguolis - -

deltasrv.exe je zlonamjerna izvršna datoteka koja je povezana s delta-homes.com. Ustvari, to je glavna komponenta ovog programa, stoga biste trebali skenirati svoje računalo ažuriranim anti-spyware programom odmah nakon što otkrijete ovu datoteku pokrenutu u Upravitelju zadataka. Sigurnosni programi otkrivaju deltasrv.exe kao HW32.Laneul, Application.Win32.Agent~A, itd. Tipično, ova datoteka je locirana u C:\Program Files\delta\delta. Možete je preuzeti na svoje računalo baš poput Delta Homes otimača – spojenu s softverom treće strane. Kako biste se zaštitili od toga, trebali biste početi obraćati više pažnje kod instalacije besplatnih programa. Ovo možete učiniti odabirom prilagođene ili napredne instalacije besplatnog programa i odznačavanjem Delta Homes Toolbar, Delta Homes i drugih sličnih komponenti.

Jednom kada je instalirana na sustav, deltasrv.exe je korištena za pokretanje malware-a ili nekih njegovih komponenti. Ova datoteka se također koristi za uspostavljanje sigurnosti da je Delta-homes virus sposoban da se prikaže na svakom od web preglednika (IE, Mozilla Firefox, Internet Explorer i drugih) odmah nakon što žrtva ponovo pokrene svoje računalo. Čim dobije takvu mogućnost, ovaj program može početi uzrokovati preusmjerenja na pripojene web stranice. Dodatno, može Vam prikazivati komercijalan sadržaj u rezultatima pretrage i također može prikupljati podatke poput žrtvinih najposjećenijih web stranica, podacima koji su na njima unešeni, IP adresu računala, lokaciju, itd. Ove informacije nisu identifikacijske ali nema garancije da neće biti otkrivene sumnjivim trećim stranama.

Stoga, nema sumnje da morate ukloniti deltasrv.exe sa svog računala. Možete se riješiti ovog programa zajedno sa svim njegovim komponentama pokretanjem skeniranja cijelog računala pomoću ažuriranog anti-spyware programa. Smatramo da je u ovoj situaciji Reimage najbolji alat.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Savjet: Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes
Hitman Pro
Malwarebytes

O autoru

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/file-deltasrv-exe.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Softver
Usporedi