Što je to deltaEng.dll? Treba li ukloniti tu datoteku

od Julie Splinters - -

deltaEng.dll je vrlo prevarljiva datoteka koja pripada Montera Technologies LTD. Ova datoteka izgleda kao tipična .dll datoteka ali početak njenog imena bi Vam trebao dati šansu da razumijete da je u pitanju virus. Molimo Vas, NEMOJTE ostaviti deltaEng.dll na svom računalu jer je otkriveno da pripada vrlo sumnjivoj aplikaciji, koja je poznata kao delta-homes.com.

Dodana je u kategorije ‘otimača preglednika’ i ‘potencijalno nepoželjnog programa’ iz nekoliko razloga. Prvi od njih je njena tehniak distribucije – Delta homes lako može infiltrirati Vaše računalo bez Vašeg dopuštenja jer se aktivno promovira koristeći pripajanje. Dodatno, stručnjaci za sigurnost također upozoravaju da ovaj program može pokušati promijeniti postavke računala i ispustiti svoj dodatak na svakom od web preglednika, uključujući Internet Explorer, Google Chrome, Mozillu Firefox, Safari, itd. Napokon, počinje promovirati treće strane prikazivajući promijenjene rezultate pretraga koji mogu biti prepuni upitnim sadržajima, poput sumnjivih poveznica.

Ipak, čini se da pojavljivanje deltaEng.dll također može ukazivati na to da ste inficirani Delta Toolbar, Babylon Toolbar, Montera Toolbar ili nekim drugim zlonamjernim programom koji također može uzrokovati probleme koje uzrokuje delta-homes.com. Locirana je u ‘C:\Program Files’ mapi, stoga, ukoliko ste je tek primjetili, trebali biste je ukloniti sa sustava čim prije. Programi koji su otkrili deltaEng.dll i uklonili je sa sustava bez problema su: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Savjet: Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage

O autoru

Julie Splinters - Specijalist za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Izvor: https://www.2-spyware.com/file-deltaeng-dll.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Softver
Usporedi