Što je to deltaApp.dll? Treba li ukloniti tu datoteku

od Lucia Danes - -

Jeste li nedavno primijetili deltaApp.dll u sistemu vašeg PC-ja? Nažalost, imamo za vas loše vijesti. Pojavljivanje te datoteke jasan je znak koji ukazuje na to da je vaš PC zarazio program delta-homes.com. Ako nikada niste čuli za taj program, morate znati jednu bitnu stvar o njemu – bez obzira što izgleda pouzdano, može vam prikazati izmijenjene rezultate pretrage koji bi vas mogli pokušati preusmjeriti na njemu partnerske web stranice. I dok nema garancije da je svaka od web stranica promovirana tom tehnikom sigurna, svejedno bi trebali zaobilaziti ovu sumnjivu stranicu za pretraživanje interneta koliko god je to moguće te nastaviti koristiti Google, Bing i ostale pretraživače. Osim toga, baš kao i svaka druga tražilica, delta-homes.com može vas početi pratiti i prikupljati informacije vezane uz vaše navike prilikom surfanja. Takvi programi prikupljaju osobne neidentificirajuće podatke korisnika, kao što su termini koji se pretražuju, najposjećenije stranice i slične informacije. Međutim, kao što smo raspravljali o nepouzdanim rezultatima pretrage, nema garancije da ti prikupljeni podaci neće biti otkriveni sumnjivim strankama. To je razlog što vam dajemo veliku preporuku za izbjegavanje delta-homes.com i njemu srodnih programa.

Kad se deltaApp.dll nađe unutar sistema vašeg PC-ja, postoji velika mogućnost da se pronađu i druge datoteke koje pripadaju istom otimaču preglednika, uključujući deltaEng.dll, delta.TB.exe, deltasrv.exe i slične. Trebali biste se riješiti svake od tih datoteka, ako želite izbjeći ponovno pojavljivanje programa delta-homes.com na vašem računalu. I dok vrlo lagano možete pronaći izvršne datoteke koje su pokrenute u vašem task manageru, mogli bi imati problema u pokušaju detektiranja i uklanjanja .dll datoteka. Za to vam preporučujemo biranje opcije za automatsko uklanjanje i korištenje ažuriranog anti-spyware programa. U ovom slučaju, trebali biste se koristiti jednom od sljedećih aplikacija: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, itd.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Savjet: Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Malwarebytes
Malwarebytes

O autoru

Lucia Danes
Lucia Danes - Istraživač virusa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Lucia Danes
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/file-deltaapp-dll.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Softver
Usporedi