Što je to delta-homes.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

od Ugnius Kiguolis - -

Delta-homes.exe maliciozna je izvršna datoteka koja se na vaše računalo može instalirati a da toga niste ni svjesni. Zapravo, ta datoteka nije jedino što se može otkriti na vašem sistemu jer se širi zajedno s delta-homes.com. Ova tražilica već je ranije etiketirana kao otimač preglednika i potencijalno neželjeni program, pa je jedino što vam preostaje, nakon što je otkrijete u web pregledniku, pokretanje kompletnog skeniranja sistema koristeći ažurirani anti-spyware program. To će vam također pomoći u uklanjanju datoteke delta-homes.exe i ostalih malicioznih datoteka koje su povezane s njom.

Ako ste već otkrili delta-homes.com na preglednicima Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ili nekom drugom pregledniku, to znači da je kontrolu nad vašim sistemom preuzeo potencijalno neželjeni program. Inače, ti se programi šire u paketu s freeware i shareware programima kao dodatna komponenta. Korisnici mogu vrlo lako spriječiti njihovu infiltraciju, no to zahtijeva pažljivu instalaciju svakog programa koji se nalazi na internetu. Nažalost, to je nešto što pomaže adware programima, otimačima preglednika i sličnim potencijalno neželjenim programima da zadrže razinu distribucije u najvišoj točki. Ako stvarno želite spriječiti infiltraciju ovih programa, morate zaboraviti “brzu” (op. prev. od engl. quick), “osnovnu” (op. prev. od engl. basic) ili “preporučenu” (op. prev. od engl. recommended) instalaciju freeware programa. Umjesto toga trebali bi izabrati “prilagođenu” (op. prev. od engl. custom) ili “naprednu” (op. prev. od engl. advanced) opciju za instaliranje i pratiti svaki njen korak.

Ako Delta Homes uspije preuzeti kontrolu nad sistemom, koristit će datoteku delta-homes.com da se pokrene jednom kad se PC restarta. Uz to, blokirat će Google, Yahoo ili neke druge popularne pretraživače da bi došla u mogućnost korisniku prikazivati svoje krivotvorene rezultate pretrage. Pripazite, jer je to izravan put prema web stranicama upitne kvalitete koje se mogu koristiti za širenje malware programa i ostalih virusa. Da bi to izbjegli, trebali bi skenirati vaše računalo s jednim od sljedećih programa i ukloniti inficirane/sumnjive datoteke: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Savjet: Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage

O autoru

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Izvor: https://www.2-spyware.com/file-delta-homes-exe.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Softver
Usporedi