Delta.dll obilježja datoteke

Delta.dll opasna je datoteka koja bi se trebala zaobilaziti. Baš kao i deltaApp.dll, deltasrv.exe i deltaEng.dll, ona pripada vrlo sumnjivim pretraživačima interneta koje nazivamo delta-homes.com. Kao što se jasno može vidjeti na slikama priloženim u njenom opisu, virus delta homes nastoji prevariti korisnike i uvjeriti ih da moraju provjeriti registar računala zbog nekih grešaka, popraviti greške u Windowsima, preuzeti ažuriranje sofwarea, itd. Prije nego što kliknete na bilo koji od tih oglasa, trebali bi znati da su obmanjivi i da se koriste samo za širenje aplikacija upitne kvalitete koje, umjesto da vam pomognu, mogu uzrokovati probleme na vašem PC-ju.

Također, nakon što preuzmu kontrolu nad vašom početnom stranicom i/ili zadanom tražilicom, delta homes vam može početi prikazivati izmijenjene rezultate pretraživanja. To se događa iz vrlo jednostavnog razloga – zbog pokušaja da vas se preusmjeri na partnerske web stranice i tako im pomogne u povećanju rangiranja stranice ili prodaji. Tako vlasnici virusa delta homes zarađuju novac. Međutim, nema garancije da vas ti sponzorirani rezultati pretrage neće odvesti na nepoznate ili čak sumnjive web stranice koje pripadaju zlonamjernim trećim strankama. Napokon, takvi otimači u stanju su pratiti korisnika računala i prikupljati osobne neidentificirajuće informacije.

Čemu uopće služi delta.dll? Kao i svaka druga .dll datoteka, ona funkcionira kao pomoćni objekt preglednika (op. prev. od engl. Browser Helper Object, BHO) i pokreće se svaki put kad se ponovno podiže sustav računala. Ona nastoji pratiti preglednik i prikupljati podatke o aktivnosti žrtve na internetu. Tu datoteku trebali bi pronaći u podmapi (op. prev. od engl. subfolder) “C:\Program Files”, no ponekad se ona tamo niti ne mora pojaviti. To je zbog toga što aktivno traži način da izbjegne vlastito uklanjanje iz sistema.

Molimo vas da NE ostavljate datoteku delta.dll na svom računalu jer je to, kao što smo vas već ranije upozorili, maliciozna datoteka. Da bi provjerili koliko je pouzdana i bili u mogućnosti ukloniti delta homes i srodne joj datoteke, trebali bi koristiti sljedeće programe: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Virusi.hr pretraživački centar prikuplja i provjerava sve informacije vezane za delta.dll. Pitamo se, ‘Može li ova datoteka biti zlonamjerna?’, ‘Da li je ime datoteke korišteno od strane Malwrare-a?’ i slično. Status datoteke je samo naše mišljenje, proizvedeno iz naših pretraga. Status PRIJETEĆE DATOTEKE znači da datoteka predstavlja prijetnu Vašem sustavu. Iskoristite savjet ispod:
savjet:
Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja.
Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
preko 40.000.000 preuzimanja!
SpyHunter je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.

ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaSoftver
Datoteke
Lajkaj nas na Facebook-u