Ljestvica ozbiljnosti:  
  (75/100)

Uklonite virus COM surrogate

12

Što je COM surrogate virus?

COM surrogate virus (također može biti pronađen kao Dllhost.exe *32 COM surrogate virus) je Trojanski konj, koji se aktivno širi okolo u trenutku pisanja. Ukoliko uđe u ciljani računalni sustav, mijenja neke njegove postavke i počinje uzrokovati svoje opasne aktivnosti. Sudeći prema računalnim stručnjacima za sigurnost, ova prijetnja je većinom korištena za prikupljanje novaca kradući korisnikove osobne informacije i ostale važne podatke koji se čuvaju u sustavu. Kako god, čini se da ovdje nije kraj priče. Imajte na umu da COM surrogate malware također može uzrokovati infiltraciju ostalih virusa, dati opciju uklanjanja svom vlasniku i dovesti ciljani računalni sustav do sličnih problema. Koji su glavni pokazatelji da Vaše računalo može biti inficirano? Prije svega, trebali biste obratiti pozornost na brzinu svog računala. Dio inficiranih korisnika Windowsa (ovaj trojanac je u mogućnosti inficirati samo Windows OS) je prijavio o slučajnim usporavanja sustava ali u većini slučajeva govore o nekoliko usporavanja i čak rušenjima sustava. Dodatno, možete primjetiti probleme dok pokušavate koristiti aplikacije poput MS Word, Excel, Notepad i sličnih. Napokon, možete primjetiti nepoznate unose u Upravitelju zadataka, pojavu sumnjivih programa, preusmjerenja na nepoznate web stranice i slične probleme. Ukoliko ste se tek počeli suočavati s njima, molimo Vas da ne gubite vrijeme jer nikad ne možete znati da što se točno Com surrogate trojanac koristi. Ukoliko zaista želite ostati sigurni, trebali biste preuzeti SpyHunter ili neki drugi reputabilan anti-spyware program i pokrenuti skeniranje cijelog sustava da vidite što se u njemu skriva.

Kako COM surrogate virus može inficirati moje računalo?

Ovaj trojanski konj se širi koristeći razne tehnike. Nažalost, neke od njih još nisu pronađene, stoga biste trebali dvostruko provjeriti stanje sigurnosti svog računala ukoliko želite biti sigurni da je ono u potpunosti zaštićeno. Molimo Vas, provjerite imate li posljednje verzije anti-virus i anti-spyware programa. Ovi programi će Vam pomoći spriječiti infiltraciju Dllhost.exe *32 COM surrogate virusa i ostalih kibernetičkih prijetnji. Ukoliko želite ostati sigurni, trebali biste početi izbjegavati ilegalne web stranice, ignorirati sumnjive email poruke, nikad ne preuzimati njihove možda inficirane privitke te također zatvoriti sve sumnjive reklame koje se mogu prikazati dok pretražujete web. Ukoliko Vam reklama nudi da ažurirate Flash Player, FLV Player ili sličan program, trebali biste je zatvoriti. Ukoliko imate sumnji da trebate ažurirati te programe, trebali biste posjetiti njihove službene stranice. Kao što smo već rekli, nikad ne biste trebali ostaviti COM surrogate virus na svom računalu. Ukoliko imate i najmanju sumnju o njemu, molimo Vas da pročitate savjete ispod i popravite svoje računalo.

Kako ukloniti COM surrogate virus?

Ukoliko želite zaštiti svoje povjerljive podatke poput prijave u banku, detalje kreditnih kartica, lozinke i slične informacije, ne biste trebali gubiti vrijeme i trebali biste ukloniti COM surrogate trojanac. Najlakši način da to učinite je pokretanje skeniranja cijelog sustava pomoću jednog od ovih programa: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Molimo Vas, NEMOJTE to činiti ručno jer možete ukloniti korisne datoteke sustava i dovesti svoje računalo do još većih problema.

Automatsko uklanjanje

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje COM surrogate virus slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju COM surrogate virus. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju COM surrogate virus. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju COM surrogate virus (2015-07-20)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju COM surrogate virus (2015-07-20)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u