Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite ColdSearch.com otimanja

123

Često postavljanja pitanja o ColdSearch.com:

  • Kako je ColdSearch.com ušao u moje računalo?
  • Mogu li vjerovati ovoj tražilici i koristiti je za svoje sesije pretraživanja?
  • Kako mogu zaustaviti preusmjerenja na S.ColdSearch.com?
  • ColdSearch.com ne želi otići s mog računala? Što da učinim da ga se riješim?

Prije svega, moramo Vas upozoriti da se ColdSearch.com (ili S.ColdSearch.com) smatra tražilicom koja podržava reklame. Također je dodana u kategorije ‘potencijalno nepoželjnih programa’ i ‘otimača preglednika’. Kada je unutar sustava, ovaj potencijalno nepoželjan program se pokušava prezentirati kao poštena tražilica. Kako god, većina stručnjaka za sigurnost vjeruje da biste je se trebali kloniti. Glavna, bitna stvar, koju biste trebali zapamtiti je da Vam može prikazivati lažne rezultate pretraga, prepune banerima, poveznicama u tekstu i slične sadržaje. Ovi sadržaji su tipično prikazani zbog trećih strana koji plaćaju kreatorima ColdSearch.com-a u zamjenu za promoviranje njihovih web stranice. Kada biste pogledali stranice koje se pokušavaju promovirati pomoću takvih metoda, vidjeli biste da su neke od njih vrlo upitne domene koje nikad ne bi trebale biti posjećene. Ukoliko želite ostati sigurni i izbjeći ove web stranice, trebali biste instalirati vjerodostojan anti-spyware alat na svoje računalo; on će Vam pomoći otkriti se stranice prije nego što Vas Cold Search preusmjerenja počnu gnjaviti. Za to visoko preporučamo korištenje SpyHunter. Također, uzmite u obzir da ova tražilica može pratiti Vaše aktivnosti tijekom pretraživanja. Nakon što prikupi Vaše upite pretraživanja i slične neosobne identifikacijske informacije, može ih poslati svojim kreatorima i ostalim trećim stranama. Tko bi ignorirao takve aktivnosti?

An example of the main page of ColdSearch virus

Metode koje se koriste za širenje ovog nametnika preglednika:

Imajte na umu da se ColdSearch.com aplikacija aktivno promovira pomoću pripajanja. Zbog toga je označena kao nametnik preglednika i potencijalno nepoželjan program. Dok je također možete preuzeti na svoje računalo, poput bilo koje druge tražilica, većina korisnika računala tvrdi da se infiltrirala na njihova računala iza njihovih leđa. Ukoliko ne želite pronaći ovog nametnika umjesto svoje početne stranice ili zadane tražilice, morate zapamtiti da morate pratiti instalaciju svakog programa kojeg preuzimate na svoje računalo. Posebno biste trebali biti pažljivi kod instalacije besplatnih i javnih programa jer se ovi programi aktivno koriste za širenje ColdSearch.com virusa. Kod preuzimanja bilo kojeg od takvih programa, trebali biste odabrati Prilagođenu ili Naprednu opciju instalacije kako biste dobili mogućnost vidjeti koje dodatne komponente sadržava. Ukoliko je jedan od tih dodataka ova tražilica ili drugi dodatak preglednika, proširenje, plugin ili alatna traka, trebali biste je odznačiti.

Što ColdSearch.com uzrokuje kada zarazi sustav?

Čim ColdSearch.com ili S.ColdSearch.com uđe u sustav, ova tražilica napada svaki web preglednik. Možete pronaći novu početnu stranicu, zadanu tražilicu, ili novu karticu i ostale promjene na svojim web preglednicima. Kao rezultat, možete početi primjećivati ColdSearch.com preusmjerenja kod pretraživanja Internetom. Osim toga, možete početi primjećivati dosadne pop-up reklame, reklame u tekstu i druge nepoželjne stvari koje mogu kvariti svaku od Vaših sesija pretraživanja. Također, možete primjetiti probleme kod rada računala, nesigurnosti sustava, i slične probleme koje također može uzrokovati ovaj nametnik preglednika. Najlakši način da ih izbjegnete i da održite sigurnost svog računala je da uklonite ovu tražilicu sa svog računala.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje ColdSearch.com nametnik slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju ColdSearch.com nametnik. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju ColdSearch.com nametnik. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju ColdSearch.com nametnik (2016-01-06)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju ColdSearch.com nametnik (2016-01-06)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u