Procjena:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security pregled, besplatno preuzimanje

od Ugnius Kiguolis - - | Tip: Antivirusi

BullGuard Mobile Security je snažna antivirusna aplikacija koja je dizajnirana za Android uređaje. Ona obećava totalnu zaštitu s kontrolama protiv krađe, brzim antivirusnim skeniranjem, prevencijom spama i kontrolama za roditelje. Kako ste možda već razumijeli, BullGuard Mobile Security je izdan od strane BullGuard za koju možemo reći da se brzo širi i raste na tržištu. Već smo pregledali Bullguard Internet Security, koji je, sudeći prema našim stručnjacima, izvrstan alat kod sprječavanja infiltracije virusa ili njihovog uklanjanja. Također Vam može pomoći izbjeći krađu identita i ostale probleme koji lako mogu biti uzrokovani mnoštvom današnjih kibernetičkih prijetnji. Čini se da se BullGuard Mobile Security ponaša identično – namjenjen je tome da zaštiti telefon od virusa i ostalih zlonamjernih programa; lako može pronaći sve zlonamjerne aplikacije koje se već skrivaju u sustavu; nudi odličan vatrozid i kontrole za roditelje; pruža Vam mogućnost da primite vrlo profesionalnu BullGuard 24/7 podršku za korisnike i tako dalje. Nažalost trenutno ne postoji BullGuard Mobile Security besplatna verzija. Ipak, nakon preuzimanja njegove licence dobivate mogućnost da ga koristite na 3 različita uređaja odjednom. Da zaključimo, ovo je odličan alat za zaštitu mobilnih uređaja koji imaju Android OS.

BullGuard Mobile Security recenzija od 2spyware istraživačkog centra:

Prva stvar koju smo primjetili nakon što smo odlučili preuzeti BullGuard Mobile Security na svoje mobilne uređaje je kako odlično radi njegov spam filter – antivirus je blokirao nekoliko poruka koje nas gnjave već jedno vrijeme. Jednom kada smo ga instalirali, pokrenuli smo ovaj program za skeniranje koje je trajalo svega nekoliko sekundi. Imajte na umu da možete zakazati BullGuard Mobile Security skeniranje i provjeriti svoj uređaj prema svojim potrebama. Ustvari, stvarno preporučamo korištenje ovog svojstva jer ovaj proces može malo usporiti Vaš telefon. Jednom kada ovaj program dovrši svoje skeniranje, vraća informativne rezultate skeniranja i daje Vam mogućnost da popravite sustav eliminirajući opasne ili nesigurne aplikacije s njega. Vjerujemo da ćete biti u mogućnost ukloniti virus pomoću BullGuard Mobile Security bez problema jer je svaki korak jasno objašnjen. Usput, ovaj mobilni antivirus ima još jedno odlično svojstvo – spreman je pomoći ljudima napraviti backup njihovih važnih datoteka na BullGuard servere. Ukoliko ste ikad čuli o ransomwareu, znat ćete da oni lagano mogu blokirati Vaše kontakte, slike, glazbene datoteke i ostale važne podatke. Nakon što preuzmete BullGuard Mobile Security na svoj uređaj, možete zaboraviti na ove opasnosti jer Vam ovaj program daje mogućnost da oporavite svoje datoteke i izbjegnete dodatne probleme. Napokon, laknulo nam je nakon saznanja da se BullGuard Mobile Security ažurira sam automatski kada je uređaj spojen naInternet. Stoga, možete zaboraviti na njih.

Pa, zašto bih odabrao BullGuard Mobile Security?

Ukoliko želite održati svoj mobitel ili drugi Android uređaj sigurnim, definitivno trebate razmisliti o BullGuard Mobile Security. Bez obzira na to što se smatra da je trošenje novaca na mobilne antiviruse beskorisno, trebali biste znati da se virusi ispuštaju svakodnevno i mobilno tržište postaje sve veće i veće.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
BullGuard Mobile Security Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
BullGuard Mobile Security Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć BullGuard Mobile Security, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
BullGuard Mobile Security je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju BullGuard Mobile Security alata za uklanjanje malware programa.
BullGuard Mobile Security fotografija
BullGuard Mobile Security fotografija
O autoru
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ugnius Kiguolis je profesionalni analist zloćudnih softvera kao i osnivač i vlasnik Virusi.hr-a. Trenutno radi kao glavni urednik.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html
Pregledaj u drugim jezicima

Vaše mišljenje u vezi sa BullGuard Mobile Security