Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Ukloni BoBrowser

12

Što je BoBrowser?

BoBrowser je dodatak za preglednike čije zadržavanje ne preporučamo. Čak ni ne podsjeća na virus ili malware, ali je nekoliko aspekata zbog kojih je označen kao potencijalno nepoželjan program (PUP). U mogućnosti je infiltrirati ciljano računalo bez da je korisnik toga svjestan. To je zato što se služi nepravednom distribucijskom metodom ‘povezivanja’, koja dopušta da se infiltrira u Vaše računalo preko raznim besplatnih preuzimanja. BoBrowser je kreiran od strane ClaraLabSoftware i promoviran kao da je u mogućnosti zaštiti Vaše računalo od malware-a, ubrza Vaš preglednik i preuzimanja, održava Vaše informacija sigurnima, ažurira i zadržava postavke preglednika. Zvuči korisno, zar ne? Pogotovo kada su takve usluge ponuđene besplatno. Nažalost, nemojte pasti na preuzimanje ovog programa jer je on samo još jedan reklamni virus koji je kreiran s namjerom da promovira komercijalan sadržaj i zaradi nešto novca. Kako bi to postigao, poplavlja web preglednike (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) s pop-upovima, banerima i reklamama u tekstu koje će Vas iživcirati do smrti. Osim toga, ovaj dodatak Vas može nasamariti u preuzimanje sumnjivih programa jer ‘Ads by BoBrowser’ mogu uključivati unaprijed određene poveznice i preusmjeriti Vas na sponzorirane web stranice. Molimo NEMOJTE surfati na takvim web stranicama jer možete slučajno kliknuti na inficiranu poveznicu i završiti s instalacijom još jednog reklamnog virusa ili čak zlonamjernog virusa na svoje računalo. Kao dodatak tome, također biste trebali uzeti u obzir probleme s privatnošću jer BoBrowser virus može pokušati ukrasti neke Vaše osobe informacije. U osnovi, zanimaju a aktivnosti koje obavljate online i može koristiti prikupljene informacije u vlastite svrhe. Ukoliko ste negdje čuli o ovom programu, posjetili njegovu službenu stranicu, mislite da je koristan, pouzdan, i želite ga instalirati, molimo Vas da razmislite dva puta. Čak pokušava privući korisnike imitirajući Google Chrome izgled i tako zbunjuje ljude. Nemojte si dopustiti da Vas prevari ova varljiva aplikacija koja Vam neće donjeti ništa korisnog. Uklonite je pomoću reputabilnog anti-spyware programa i budite sigurni da se neće pojaviti u budućnosti.

Kako BoBrowser može oteti moje računalo?

BoBrowser je promoviran na svojoj službenoj stranici i ostalim stranicama za preuzimanje kao običan besplatan dodatak za preglednike. Kako god, ne preporučamo da ga preuzmete jer nije koristan na nijedan način. Nažalost, može ući u Vaše računalo čak ako ga niste preuzeli i niste čuli ništa o njemu. Tipično putuje zajedno s raznim besplatnim i javnim programima koji su, obično, promovirani na upitnim web stranicama. U trenutku pisanja, poznato je da BoBrowser može ući zajedno s MySafeProxy, SpeedChecker, Snap.do i ostalim potencijalno nepoželjnim programima. Dakle, ukoliko vidite BoBrowser reklame tijekom pretraživanja, možete biti gotovo sigurni da imate više od jednog potencijalno nepoželjnog programa na računalu i da ih morate ukloniti kako biste izbjegli opasne probleme. Kako biste spriječili infiltraciju takvih i sličnih programa, uvijek koristite Naprednu ili Posebnu instalaciju i provjerite svaki detalj koji Vam je dan. Ukoliko vidite prijedloge da instalirate dodatne komponente s kojima niste upoznati, odbijte njihovu instalaciju. Ukoliko ste već instalirati BoBrowser, preporučamo skeniranje Vašeg računala s reputabilnim anti-spyware programom i uklanjanje svih potencijalno nepoželjnih programa koji se možda skrivaju u sustavu.

Kako ukloniti BoBrowser virus sa svog računala?

Iako BoBrowser sam po sebi nije opasan program, može izazvati infiltraciju sumnjivih programa na Vaše računalo i izazvati kaos na Vašem web pregledniku. Stoga, ne čekajte više i uklonite ga pomoću vodiča ispod.

Možete ukloniti BoBrowser automatski pomoću jednih od ovih programa: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Preporučamo korištenje ovih aplikacija jer one mogu lako obirsati potencijalno neželjene programe i viruse sa svim datotekama i unosima registra koji su povezani s njima.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje BoBrowser slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za BoBrowser Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za BoBrowser
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju BoBrowser. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju BoBrowser. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju BoBrowser (2015-01-05)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju BoBrowser (2015-01-05)
BoBrowser fotografija
BoBrowser fotografija
Brzi meni: Ručni BoBrowser Priručnik za uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite BoBrowser iz Windows 7 / Vista / XP sistema

 • Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).

Uklonite BoBrowser iz Windows 10 / Windows 8 sistema

 • Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Quick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program.
Uklonite BoBrowser i srodne programe
 • Ovdje, potražite BoBrowser ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
 • Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Desni klik na svaki sumnjiv unos te odaberite 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite BoBrowser iz Mac OS X sistema

Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications.

Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'

Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite BoBrowser ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash.

Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite BoBrowser iz Internet Explorer (IE)

Uklonite opasne dodatke
 • Otvorite Internet Explorer, kliknite na ikonu Alata (IE meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Manage Add-ons.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Manage add-ons'
 • Vidjet ćete Manage Add-ons prozor. Ovdje, potražite BoBrowser te ostale sumnjive dodatke. Zaustavite ove unose klikom na Disable:
Desni klik na svaki od zlonamjernih unosa te odaberite 'Disable' Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na ikonu alata (meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Internet Options. Ostanite u General prozoru.
 • Ovdje, uklonite zlonamjeran URL te unesite željeno ime domene. Kliknite Apply kako biste spremili promjene.
Obrišite zlonamjerne URL adrese, unesite ime željene domene te kliknite 'Apply' kako biste spremili promjene Resetirajte Internet Explorer
 • Kliknite na ikonu alata (meni) ponovo te odaberite Internet options. Idite u Advanced prozor.
 • Ovdje, odaberite Reset.
 • Kada ste u novom prozoru, označite Delete personal settings i ponovo odaberite Reset kako biste završili uklanjanje BoBrowser.
Idite na 'Advanced' prozor te kliknite gumb 'Reset'. Sada odaberite 'Delete personal settings' te ponovo kliknite na gumb 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite BoBrowser iz Mozilla Firefox (FF)

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite Mozilla Firefox, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Add-ons Extensions.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Add-ons'
 • Ovdje, odaberite BoBrowser i ostale upitne dodatke. Kliknite Remove kako biste obrisali ove unose.
Odaberite 'Extensions' te potražite zlonamjerne unose. Kliknite na 'Remove' kako biste ih se riješili Resetirajte Mozilla Firefox
 • Kliknite na Firefox meni u gornjem lijevom kutu te kliknite na upitnik. Ovdje, odaberite Troubleshooting Information.
Kliknite na ikonu menija i onda na '?'. Odaberite 'Troubleshooting Information'
 • Sada ćete vidjeti Reset Firefox to its default state poruku s Reset Firefox gumbom. Kliknite na ovaj gumb nekoliko puta te završite uklanjanje BoBrowser.
Kliknite na gumb 'Reset Firefox' nekoliko puta
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite BoBrowser iz Google Chrome

Obrišite zlonamjerne dodatke
 • Otvorite Google Chrome, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Tools Extensions.
Kliknite na ikonu menija. Odaberite 'Tools' i 'Extensions'
 • Ovdje odaberite BoBrowser te ostale zlonamjerne dodatke te odaberite ikonu koša za smeće kako biste obrisali ove unose.
Potražite zlonamjerne unose i obrišite svakog od njih klikom na ikonu koša za smeće
 • Ponovo kliknite na ikonu menija te odaberite Settings Manage Search engines pod sekcijom Search .
kada ste u 'Settings', odaberite 'Manage search engines...'
 • Kada ste u Search Engines..., uklonite zlonamjerne tražilice. Trebali biste ostaviti samo Google kao svoje željeno ime domene.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese Resetirajte Google Chrome
 • Kliknite na ikonu menija u gornjem desnom kutu Vašeg Google Chrome te odaberite Settings.
 • Idite na kraj stranice te kliknite na Reset browser settings.
Kada ste u 'Settings', idite dolje do gumba 'Reset browser settings' te kliknite na njega
 • Kliknite Reset kako biste potvrdili ovu akciju i završili uklanjanje BoBrowser.
Kliknite na gumb 'Reset' kako biste završili uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite BoBrowser iz Safari

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u meniju u gornjem lijevom kutu ekrana. Jednom kada učinite ovo, odaberite Preferences.
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Preferences'
 • Ovdje, odaberite Extensions i potražite BoBrowser ili ostale sumnjive unose. Kliknite na gumb Uninstall kako biste se riješili svakog od njih.
Idite na 'Extensions' i uklonite zlonamjrne dodatke Resetirajte Safari
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u sekciji meni u gornjem lijevom kutu ekrana. Ovdje, odaberite Reset Safari....
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Reset Safari...'
 • Sada ćete vidjeti detaljan dijaloški prozor pun opcija resetiranja. Sve ove opcije su većinom označene, ali možete odabrati koje od njih želite resetirati. Kliknite na gumb Reset kako biste završili proces uklanjanja BoBrowser.
Odaberite sve opcije i kliknite na gumb 'Reset'

Kompletno uklanjanje BoBrowser

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite BoBrowser tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u