Što je to bobrowser.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

od Ugnius Kiguolis - -

Datoteka bobrowser.exe primarna je izvršna datoteka koja pripada dodatku za preglednike BoBrowser [BoBrowser], poznatog kao vrlo neugodan otimač preglednika. Jednom kad se infiltrira u sistem, Bobrowser preuzima kontrolu nad web preglednikom i započinje s reklamiranjem partnerskih stranica i drugim sumnjivim aktivnostima. Što točno inicira ovaj program na vašem računalu? Prije svega, on će vrlo lagano blokirati svaku od uobičajenih tražilica koje koristite, uključujući Google, Yahoo ili Bing, a zamijenit će početnu stranicu i zadanu tražilicu stranicom isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com]. Treba također dodati da Bobrowser može korisnicima prikazivati izmijenjene rezultate pretrage i može ih preusmjeriti na partnerske mu web stranice. Nema nikakve garancije da su stranice promovirane ovom tehnikom sigurne za korištenje, pa vas želimo upozoriti da budete vrlo pažljivi sa svakom stranicom na koju vas preusmjeri Bobrowser. Ako ste upravo otkrili bobrowser.exe u svom Task Manageru, morali bi skenirati vaše računalo renomiranim anti-spyware programom. To će vam pomoći u pronalaženju dodatnih datoteka koje pripadaju Bobrowseru, a koje bi se mogle kriti u vašem računalu.

Datoteka bobrowser.exe i ostale sumnjive datoteke koje pripadaju tom programu mogu se instalirati na vaše računalo, a da to niti ne primijetite. To se događa zbog toga što se Bobrowser i ostali otimači preglednika, adware i potencijalno neželjeni programi aktivno šire u kompletu s freeware i shareware programima. Da bi se to izbjeglo, morate pažljivo pratiti instalaciju nekog freeware programa odabirom “Prilagođene” ili “Napredne” instalacije (op. prev. “Custom” ili “Advanced”). Uz to, vrlo pažljivo pratite svaki od koraka instalacije freeware programa i poništite sve unaprijed odabrane kućice u kojima se potvrđuje da želite promijeniti postavke vašeg PC-ja i počnete koristiti Bobrowser za pretraživanje interneta.

Ako mislite da ste to već učinili, ne smijete gubiti vrijeme, već morate odmah preuzeti Reimage ili neki drugi od renomiranih anti-spyware programa. Nakon što to učinite, skenirajte vaše računalo i uklonite sve sumnjive datoteke.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Savjet: Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes
Hitman Pro
Malwarebytes

O autoru

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/file-bobrowser-exe.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Datoteke
Softver
Usporedi