Što je to av.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

od Alice Woods - -

av.exe je zlonamjeran proces, koji pripada velikoj grupi virusa koji su klonovi jedan drugoga. Ovi programi su XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 i mnogi drugi koji zajedno dijele identičan GUI i pokušavaju ukrasti novac svojim žrtvama. Av.exe je kritičan proces za ove prijetnje jer pomaže lansirati određene parazitske komponente kada je to potrebno. Osim toga, također je prijavljeno da mijenja korisnikovu početnu stranicu i onemogućuje legitiman sigurnosan softver. Imajte na umu da njegova prisutnost daje do znanja da je Vaše računalo inficirano određenom prijetnjom i da morate ukloniti av.exe čim prije.

Većinom, Av.exe je odbačen u %AppData% mapu (tipična lokacija C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Kako god, također biste trebali zapamtiti da bi ovo mogao biti potpuno legitiman dio operacijskog sustava ili legitimnog softvera. Preporučamo pažljivu provjeru datoteke prije nego što je obrišete s Vašeg računala.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Savjet: Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Malwarebytes
Malwarebytes

O autoru

Alice Woods
Alice Woods

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Alice Woods
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Datoteke
Softver
Usporedi