Što je to av.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

Harold Dalma - -

av.exe je zlonamjeran proces, koji pripada velikoj grupi virusa koji su klonovi jedan drugoga. Ovi programi su XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 i mnogi drugi koji zajedno dijele identičan GUI i pokušavaju ukrasti novac svojim žrtvama. Av.exe je kritičan proces za ove prijetnje jer pomaže lansirati određene parazitske komponente kada je to potrebno. Osim toga, također je prijavljeno da mijenja korisnikovu početnu stranicu i onemogućuje legitiman sigurnosan softver. Imajte na umu da njegova prisutnost daje do znanja da je Vaše računalo inficirano određenom prijetnjom i da morate ukloniti av.exe čim prije.

Većinom, Av.exe je odbačen u %AppData% mapu (tipična lokacija C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Kako god, također biste trebali zapamtiti da bi ovo mogao biti potpuno legitiman dio operacijskog sustava ili legitimnog softvera. Preporučamo pažljivu provjeru datoteke prije nego što je obrišete s Vašeg računala.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Virusi.hr pretraživački centar prikuplja i provjerava sve informacije vezane za av.exe. Pitamo se, ‘Može li ova datoteka biti zlonamjerna?’, ‘Da li je ime datoteke korišteno od strane Malwrare-a?’ i slično. Status datoteke je samo naše mišljenje, proizvedeno iz naših pretraga. Status PRIJETEĆE DATOTEKE znači da datoteka predstavlja prijetnu Vašem sustavu. Iskoristite savjet ispod:
savjet:
Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja.
Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Mediji spominju Reimage
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
izvor: http://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Datoteke
Softver
Usporedi