Almanah sigurnosnog softwarea

od Ugnius Kiguolis - - Ažurirano | Tip: Svi

Sigurnosni software su aplikacije dizajnirane za provođenje posebnih funkcija potrebnih za održavanje računala čistim i zaštićenim. Može se podijeliti u dvije glavne kategorije – antivirusni i anti-malware programi. U idealnim prilikama, korisnici bi trebali imati obje vrste programa aktivne na računalu jer je internet pun različitih vrsta virusa. Ipak, developeri anti-malware aplikacija poboljšali su kvalitetu svojih proizvoda i sad prezentiraju napredne programe koji se mogu koristiti umjesto antivirusnih aplikacija. takvi programi sposobni su za borbu protiv široke lepeze malware aplikacija, a tu su uključeni spyware, adware, otimači preglednika, ransomware prijetnje, trojanci i ostale vrste računalnih parazita.

Svi anti-spyware programi razvijeni su iz istog razloga – svi žele pronaći i eliminirati računalne viruse i spriječiti njihovu infiltraciju u budućnosti. No, različite aplikacije za uklanjanje spywarea imaju različite funkcije i mogućnosti. Dok se neki od programa mogu osloniti na iste tehnike za detekciju i uklanjanje virusa, drugi mogu biti ekstremno teški za usporedbu i ne moraju imati ništa zajedničko. Problemi s uklanjanjem virusa također se mogu riješiti na različite načine, pa ako ne želite ostati na cjedilu kad vaš anti-spyware program ne uspije detektirati virus, morate znati kojim tvrtkama možete vjerovati. Na kraju, morate imati na umu da nekim anti-spyware ili antivirusnim alatima uopće ne možete vjerovati. Oni mogu koristiti sumnjive tehnike distribucije, mogu neuspješno detektirati i uklanjati maliciozne datoteke, mogu izazvati ozbiljna usporavanja sistema i mogu prouzročiti ostale probleme na vašem računalu. Nikako NE preporučujemo kupovanje i upotrebu tih programa.

Sekcija Software nudi opsežne preglede različitih sigurnosnih programa. Ovdje možete pronaći detaljne vodiče za anti-spyware, antivirusne programe i ostali software, koji možete preuzeti s interneta, a namijenjeni su zaštiti vašeg računala. Glavna svrha ove sekcije je predstavljanje korisnicima najpouzdanijih anti-spyware programa koji su im dostupni danas na tržištu i pomoć pri odabiru pravog proizvoda. Sve informacije koje smo nudimo u sekciji Software pripremili smo uz pomoć 2spyware istraživačkog tima. Baš kao i vodiči za uklanjanje malware aplikacija, osvrti na software napisani su nakon što je istraživački tim instalirao program na nekoliko računala i testirao ga s nekoliko vrsta virusa. Sekcija Software trebala bi vam također pomoći da izbjegnete opasne proizvode koji su objavljeni samo i isključivo radi zarade novca.

Većina vaše pažnje trebala bi biti usmjerena na preporučene anti-spyware alate koji se smatraju i najefikasnijima. Oni imaju najbolje rezultate zbog najefikasnijeg pokretača za skeniranje, najkraćeg vremenskog perioda koji se troši za skeniranje zaraženog PC sistema, zbog mogućnosti uklanjanja virusa iz sistema i mogućnosti da spriječi njihovu infiltraciju u budućnosti. Svi detalji su ponuđeni u svakom od osvrta za anti-spyware program. Ovdje ćete također moći pronaći usporednu s drugim programima, kao i tutoriale za instalaciju/uklanjanje koji bi trebali pomoći korisnicima uštedjeti vrijeme kad se požele prebaciti s jednog sigurnosnog programa na drugi. Ako nemate vremena, možete uvijek pogledati skraćenu verziju naših osvrta na programe na stranici “Compare” na kojoj se nalaze usporedbe anti-spyware programa.

Posljednje recenzije softvera

SpyHunter spyware uklonilac

SpyHunter je vrlo učinkovita aplikacija za uklanjanje malware programa s jednostavnim sučeljem laganim za korištenje.< a class="more_link" href="http://virusi.hr/spyhunter/">Više
Anti-Spyware Softver   Travanj 06, 2017

OSHI Defender preuzmi

OSHI Defender je vrijedno anti-malware rješenje koje je razvila tvrtka OSHI LIMITED, a pokazalo se kao djelotvoran alat koji nudi vrhunsku zaštitu od spyware i malware programa, a kao dodatak je tu pojednostavljeno korisničko sučelje koje ga također čini lako upotrebljivim alatom.< a class="more_link" href="http://virusi.hr/oshi-defender/">Više
Anti-Spyware Softver   Siječanj 09, 2017

Podaci ažurirani: 2016-10-12

Izvor: http://www.2-spyware.com/software.php

Pročitajte na drugim jezicima

Datoteke
Softver
Usporedi
Lajkaj nas na Facebook-u