Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Ukloni All Day Savings

12

Što je to All Day Savings?

All Day Savings (također poznat i pod nazivom AllDaySavings) sumnjiv je program koji ne bi smjeli koristiti. Zapravo, naša baza podataka puna je sličnih ekstenzija koje se financiraju reklamama, a njih korisnici interneta svakodnevno preuzimaju na svoja računala. Bez obzira na to što se aplikacija All Day Savings promovira kao koristan program za pomoć u kupovanju koji bi trebao omogućiti mogućnosti poput pronalaženja kupona i usporedbe ponuda na velikim web stranicama za kupovinu, to ipak možda nije tako. Nažalost, mislimo da je to samo još jedan trik koji se koristi za pokušaj povećavanja distribucije adware programa All SaySavings. Čim se nađe na računalu, ovaj program će na vrlo lagan način modificirati postavke sistema i može čak preuzeti kontrolu nad svakim od web preglednika. Uz to, možda će se početi s prikazivanjem komercijalnih pop-up reklama koje su većinom namijenjene za informiranje korisnika o popustima, kuponima i ostalim ponudama. Ipak, nakon što kliknete na neku od njih, primijetit ćete da vas All Day Savings preusmjerava na potpuno nepoznatu stranicu koja nema nikakve veze s očekivanim popustima ili usporedbama cijena. To se radi iz vrlo jednostavnog razloga – ovaj program promovira partnerske stranice u zamjenu za novac. Osim toga, čini se da, poput svakog drugog adware ili potencijalno nepoželjnog programa, ova aplikacija može uzrokovati razne probleme s privatnosti jer može početi pratiti korisnike koji surfanju internetom. Poznato je da se takvi adware programi šire u paketu s “kolačićima” (op. prev. “cookies”) koji mogu zabilježiti povijest pretraživanja interneta. Te informacije dragocjene su raznim oglašivačima i trećim stranama. Imajte na umu da je ovaj program, koji se financira reklamama, vrlo upitne kvalitete. Ako se želite riješiti reklama virusa All Day Savings, preporučujemo vam program SpyHunter.

Kako virus All Day Savings može preuzeti kontrolu nad mojim računalom?

Ako pročitate Ugovor o licenci za krajnjeg korisnika (op. prev. EULA) ove sumnjive aplikacije, primijetit ćete “zanimljive ” izjave o privatnosti informacija, sponzoriranim linkovima, oglasima trećih strana i “kolačićima” koji prate korisnike. Da bi zaštitili svoje računalo od virusa All Day Savings, morate poduzeti neke mjere opreza. Prvo, prije instaliranja nepoznatog freeware programa, uvijek provjerite je li ta aplikacija dovoljno sigurna. Pročitajte komentare i recenzije drugih korisnika. Te informacije će vam pomoći u velikoj mjeri. Drugo, pročitajte EULA-u programa koji želite instalirati. Ako to učinite, vidjet ćete o čemu se radi kod ovog programa. Treće, odaberite “naprednu” ili “prilagođenu” (op. prev. “advanced” ili “custom”) opciju za instalaciju i pažljivo pratite cijeli proces. To će vam omogućiti da uočite razne alatne trake, ekstenzije i dodatke koje ne želite. Poništite izbor tih dodatnih stvari, među koje spada i virus All Day Saving, i nastavite s instalacijom. No, ako se sumnjivi nametnik već skriva u vašem sistemu, i ako sad vidite reklame programa All Day Savings, morate pročitati vodič za uklanjanje koji slijedi niže.

Kako ukloniti virus All Day Savings s mog računala?

Preusmjeravanja virusa All Day Savings mogu se pojaviti odmah nakon instalacije nepoznatog freeware programa; dakle, morate provjeriti koje ste programe nedavno instalirali. Ova aplikacija ponekad zna biti iznimno nametljiva. Nemojte dopustiti da izmanipulira vaše iskustvo tijekom surfanja i uklonite je čim prikaže prvu svoju reklamu. Slijedite ove jednostavne korake i eliminirajte adware All Day Savings sa svog računala.

Možete ukloniti All Day Savings automatski pomoću jednih od ovih programa: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Preporučamo korištenje ovih aplikacija jer one mogu lako obirsati potencijalno neželjene programe i viruse sa svim datotekama i unosima registra koji su povezani s njima.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje All Day Savings slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za All Day Savings Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za All Day Savings
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju All Day Savings. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju All Day Savings. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju All Day Savings (2015-09-22)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju All Day Savings (2015-09-22)
All Day Savings fotografija
All Day Savings fotografija
Brzi meni: Ručni All Day Savings Priručnik za uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite All Day Savings iz Windows 7 / Vista / XP sistema

 • Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).

Uklonite All Day Savings iz Windows 10 / Windows 8 sistema

 • Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Quick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program.
Uklonite All Day Savings i srodne programe
 • Ovdje, potražite All Day Savings ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
 • Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Desni klik na svaki sumnjiv unos te odaberite 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite All Day Savings iz Mac OS X sistema

Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications.

Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'

Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite All Day Savings ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash.

Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite All Day Savings iz Internet Explorer (IE)

Uklonite opasne dodatke
 • Otvorite Internet Explorer, kliknite na ikonu Alata (IE meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Manage Add-ons.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Manage add-ons'
 • Vidjet ćete Manage Add-ons prozor. Ovdje, potražite All Day Savings te ostale sumnjive dodatke. Zaustavite ove unose klikom na Disable:
Desni klik na svaki od zlonamjernih unosa te odaberite 'Disable' Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na ikonu alata (meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Internet Options. Ostanite u General prozoru.
 • Ovdje, uklonite zlonamjeran URL te unesite željeno ime domene. Kliknite Apply kako biste spremili promjene.
Obrišite zlonamjerne URL adrese, unesite ime željene domene te kliknite 'Apply' kako biste spremili promjene Resetirajte Internet Explorer
 • Kliknite na ikonu alata (meni) ponovo te odaberite Internet options. Idite u Advanced prozor.
 • Ovdje, odaberite Reset.
 • Kada ste u novom prozoru, označite Delete personal settings i ponovo odaberite Reset kako biste završili uklanjanje All Day Savings.
Idite na 'Advanced' prozor te kliknite gumb 'Reset'. Sada odaberite 'Delete personal settings' te ponovo kliknite na gumb 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite All Day Savings iz Mozilla Firefox (FF)

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite Mozilla Firefox, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Add-ons Extensions.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Add-ons'
 • Ovdje, odaberite All Day Savings i ostale upitne dodatke. Kliknite Remove kako biste obrisali ove unose.
Odaberite 'Extensions' te potražite zlonamjerne unose. Kliknite na 'Remove' kako biste ih se riješili Resetirajte Mozilla Firefox
 • Kliknite na Firefox meni u gornjem lijevom kutu te kliknite na upitnik. Ovdje, odaberite Troubleshooting Information.
Kliknite na ikonu menija i onda na '?'. Odaberite 'Troubleshooting Information'
 • Sada ćete vidjeti Reset Firefox to its default state poruku s Reset Firefox gumbom. Kliknite na ovaj gumb nekoliko puta te završite uklanjanje All Day Savings.
Kliknite na gumb 'Reset Firefox' nekoliko puta
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite All Day Savings iz Google Chrome

Obrišite zlonamjerne dodatke
 • Otvorite Google Chrome, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Tools Extensions.
Kliknite na ikonu menija. Odaberite 'Tools' i 'Extensions'
 • Ovdje odaberite All Day Savings te ostale zlonamjerne dodatke te odaberite ikonu koša za smeće kako biste obrisali ove unose.
Potražite zlonamjerne unose i obrišite svakog od njih klikom na ikonu koša za smeće
 • Ponovo kliknite na ikonu menija te odaberite Settings Manage Search engines pod sekcijom Search .
kada ste u 'Settings', odaberite 'Manage search engines...'
 • Kada ste u Search Engines..., uklonite zlonamjerne tražilice. Trebali biste ostaviti samo Google kao svoje željeno ime domene.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese Resetirajte Google Chrome
 • Kliknite na ikonu menija u gornjem desnom kutu Vašeg Google Chrome te odaberite Settings.
 • Idite na kraj stranice te kliknite na Reset browser settings.
Kada ste u 'Settings', idite dolje do gumba 'Reset browser settings' te kliknite na njega
 • Kliknite Reset kako biste potvrdili ovu akciju i završili uklanjanje All Day Savings.
Kliknite na gumb 'Reset' kako biste završili uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite All Day Savings iz Safari

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u meniju u gornjem lijevom kutu ekrana. Jednom kada učinite ovo, odaberite Preferences.
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Preferences'
 • Ovdje, odaberite Extensions i potražite All Day Savings ili ostale sumnjive unose. Kliknite na gumb Uninstall kako biste se riješili svakog od njih.
Idite na 'Extensions' i uklonite zlonamjrne dodatke Resetirajte Safari
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u sekciji meni u gornjem lijevom kutu ekrana. Ovdje, odaberite Reset Safari....
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Reset Safari...'
 • Sada ćete vidjeti detaljan dijaloški prozor pun opcija resetiranja. Sve ove opcije su većinom označene, ali možete odabrati koje od njih želite resetirati. Kliknite na gumb Reset kako biste završili proces uklanjanja All Day Savings.
Odaberite sve opcije i kliknite na gumb 'Reset'

Kompletno uklanjanje All Day Savings

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite All Day Savings tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u