Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite adware Wander Burst

123

Općenito o adware programu Wander Burst:

Wander Burst je adware program koji možete nenamjerno instalirati. To se može dogoditi prilikom instalacije freeware/shareware programa, u slučaju da ne provjerite sadrži li on kakve dodatke. Kad se nađe u sistemu, ovaj program može pokušati promijeniti sistemske postavke i ostaviti svoje datoteke, kao što je WanderBurst .exe, da bi mogao funkcionirati prilikom svakog pokretanja računala. Kao rezultat, korisniku računala mogu se početi prikazivati komercijalne pop-up reklame koje promoviraju partnerske stranice. Nakon što kliknete na neku od njih, te reklame preusmjerit će žrtvu na određenu web adresu. Na taj način WanderBurst zarađuje novac svojim developerima. Preporučujemo vam izbjegavanje i ignoriranje pop-up reklama koje prikazuje ovaj program jer nema garancije da su sve stranice na koje možete doći sigurne i da su sve strane pouzdane. Da bi saznali više o ovom programu, pročitajte sljedeći članak:

Tehnike za distribuciju programa Wander Burst:

Proces distribucije programa Wander Burst vrlo je direktan. Oslanja se na dvije potpuno različite tehnike. Prije svega, ovaj program možete instalirati na svoje računalo nakon što ga preuzmete s njegove službene stranice koja izgleda profesionalno, baš kao i neka druga slična stranica. Isto tako, možete dopustiti ovom programu da neprimjetno preuzme kontrolu nad računalom jer se aktivno promovira metodom bundlinga. Moramo upozoriti da obje metode zahtijevaju interakciju korisnika, pa ako ste upravo primijetili ovu aplikaciju na računalu, a niste ništa preuzimali, možete kriviti samo sebe. Da bi spriječili neočekivanu pojavu reklama programa Wander Burst, na svom računalu morate imati pouzdan anti-spyware program. Također vam želimo preporučiti provjeru svakog besplatnog programa prije instalacije. Pobrinite se da provedete sljedeće korake:

  • Pročitajte Izjavu o privatnosti i Ugovor s krajnjim korisnikom;
  • Odaberite “Prilagođenu” ili “Naprednu” (“Custom” ili “Advanced”) instalaciju umjesto “Brze” ili “Preporučene” (“Quick” ili “Recommended”);
  • Pažljivo pratite svaki od koraka instalacije i pročitajte sve uvjete koji su vam ponuđeni;
  • Uklonite sve unaprijed postavljene kvačice koje dopuštaju instalaciju programa Wander Burst.

Što se događa nakon infiltracije programa Wander Burst u računalo?

Ako se Wander Burst infiltrira u sistem, prvo što će ova aplikacija napraviti je preuzimanje kontrole nad postavkama sistema. Isto tako, program počinje funkcionirati kod svakog pokretanja računala i odmah počinje prikazivati svoje reklame, linkove u tekstu, natpise i sličan komercijalni sadržaj. I dok u tim reklamama zapravo nema ništa loše jer je ovaj program ručno instaliran od strane stotine korisnika i možemo reći da su te reklame očekivane, moramo vas upozoriti na jednu stvar – ponekad te reklame mogu biti jako naporne. Osim toga, ti oglasi mogu vas preusmjeriti na sumnjive stranice koje nastoje povećati svoju popularnost. Ako ih želite izbjeći, morate ukloniti Wander Burst, kao i ostale adware programe, otimače preglednika i slične potencijalno nepoželjne programe. Najlakši način na koji ćete to učiniti je upotreba programa koji su kreirani za detekciju takvih potencijalno nepoželjnih programa (potentially unwanted program, PUP). U ovom osobitom slučaju preporučujemo pokretanje skeniranje kompletnog sistema programom SpyHunterili nekom drugom renomiranom anti-spyware aplikacijom.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Adware program Wander Burst slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Adware program Wander Burst. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Adware program Wander Burst. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Adware program Wander Burst (2016-01-11)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Adware program Wander Burst (2016-01-11)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u