Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite GameZooks reklame

123

GameZooks. Koja je ovo vrsta softvera i što biste o njemu trebali znati?

GameZooks je besplatan dodatak preglednika koji nudi mogućnost pristupa stotinama Flash igara. Kako god, ova aplikacija je već potaknula razne diskusije među korisnicima Interneta, i većina ih se žali na to što nisu očekivali ovu aplikaciju na svojim računalima. Da budemo precizniji, krive je za nepravilne metode distribucije i smatra se virusom. Korisnici Interneta su se složili da je GameZooks uzrokovao konstantne pop-upove, reklame nove kartice, preusmjerenja, usporavanja i zamrzavanja sustava.

Testirali smo ovu aplikaciju i pronašli smo da je još jedna reklamna infekcija koja se također može dodati u kategoriju ‘potencijalno nepoželjnih programa’. Iako se Flash igrama koje nudi može pristupiti i preko službene web stranice, plug-in je sam po sebi distribuiran kao privitak ostalim besplatnim i javnim programima. Ovo objašnjava činjenicu zašto su korisnici Interneta često zbunjeni o prisustvu GameZooks virusa na svojim računalima ukoliko ga nisu ručno instalirali. Ukoliko se uspije instalirati, može instalirati plug-in na Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, i ostalim Internetskih preglednicima koji mogu biti pronađeni na računalu. Osim toga, može promijeniti razne postavke i početi pratiti korisnikove aktivnosti pretraživanja kako bi naučio više o njegovim/njenim navikama pretraživanja. Za to, GameZooks instalira kolačiće za praćenje i prikuplja korisnikove termine pretraga, istražuje najposjećenije web stranice, podatke unešene na njima, klikove, IP adresu, lokaciju računala, email adresu, i tako dalje. Iako se takve akcije ne čine opasnima, prikupljanje podataka i dijeljenje istih s trećim stranama bez potrebne autorizacije nikako nije pravilno.

GameZooks adware screenshot - GameZooks ads, and the official website of the app

Usput, GameZooks je tip reklamne infekcije koji može prikazivati i pouzdane i sumnjive reklame. Ukoliko ste proučili njegovu web stranicu, vidjeli ste da je puna banera i tekstualnih poveznica koje promoviraju upitne igre i usluge. Nažalost, jednom kada instalirate ovaj plug-in, možete primati neprekidan slijed pop-upova, banera, pop-undera, tekstualnih poveznica, itd. Takav sadržaj je uobičajeno označen kao “Reklame od GameZooks”, “GameZooks reklame”, “Powered by GameZooks” i tako dalje. Ovaj sadržaj može biti prepun ne samo komercijalnih ponuda, već i ponuda da ažurirate softver (Java, Flash Player, Media Player, itd.), besplatno provjerite računalo za viruse, sudjelujete u istraživanjima i slične usluge koje su vrlo sumnjive. Zapamtite da je GameZooks potencijalno nepoželjan program, i da promovira web stranice trećih strana, stoga nemojte biti iznenađeni ukoliko se nađete na inficiranoj web stranici nakon klikanja na njegove reklame. Kako biste zaštitili računalo od raznih prijetnji, preporučamo da ga osigurate pomoću SpyHunter ili nekog drugog anti-spyware alata i smjesta uklonite GameZooks virus.

Kako GameZooks može inficirati moje računalo?

Dok GameZooks reklamna infekcija ima svoju službenu web stranicu, plug-in može biti preuzet samo zajedno s nekim drugim besplatnim ili javnim programom. To znači da je teško moguće da ga instalirate s razlogom. GameZooks infekcija će se vjerojatnije dogoditi ukoliko ne pratite instalacijski proces besplatnih programa. Ukoliko želite održati svoje računalo stabilnim i sigurnim od potencijalno nepoželjnih programa, tada biste uvijek trebali odabrati Naprednu/Prilagođenu postavku i pažljivo pratiti cijeli proces. U suprotnome, možete preskočiti ‘dodatna preuzimanja’ i ostaviti ih označene po zadanome, što znači da se možete nesvjesno složiti s time da ih instalirate. U slučaju da ste već instalirali GameZooks, smjesta ga uklonite. Kako biste pronašli vodič za uklanjanje, nastavite s čitanjem na 2. stranici.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Ads by GameZooks slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za Ads by GameZooks Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za Ads by GameZooks
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Ads by GameZooks. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Ads by GameZooks. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Ads by GameZooks (2016-01-12)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Ads by GameZooks (2016-01-12)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u